Kenapa because i’m girl?

Posted: September 29, 2009 in Merepek

Salam…

kawan2 tanya cozimgirl..

“apesal ko buh name blog ko because i am girl? nape tak buh because i’m peguin ke? because i’m comel ke?”

pastu cozimgirl pun menjawab..

“udah aku ni pompuan! takkan aku nak boh because i’m pondan plak!! marah mak aku kat kg tu tau!!…heheh” Kata cozimgirl lagi.

hehe..sori2…melawak ajer…Sebenarnyer..tah nape jauh disudut hati ni, because i am girl ni mcm dekat aje ngan cozimgirl. Because i’m girl ni adalah tajuk lagu kump. KISS dari Korea. Lagunye sedih dan menyentuh hati sanubariku. Dipersilakanlah kome menengoknye..

Because i’m girl (yg telah diterjemahkan ke bahasa yg lebih faham..)

I just cant understand the hearts of men
They tell you they want you and then they leave you

This is the first time, you’re special
I believed those words and I was so happy

You should have told me you didn’t like me any more
But I couldn’t see that and you just rushed me
Although I will curse you I’ll still miss you
Because I am a girl, to whom love is everything

I heard that if you give up things too easily
To a man, he will get bored with you
I don’t think this is wrong
A girl says that she will never be fooled again
But she will fall in love again

You should have told me you didn’t like me any more
But I couldn’t see that and you just rushed me
Although I will curse you I’ll still miss you
Because I am a girl, to whom love is everything

[narration]
Hey babe
The pain
It’s not enough to describe how i feel
We were so happy together
But I know now
I’ve been blind
You told me that you’d never let me down
Whenever I needed you you’d always be here
I can forgive but I cant forget
Even though you hurt me
I still love you
I still love you

Don’t take advantage of a girl’s willingness to do anything for love
And her caring instinct
U didn’t know that to be born as a girl and to be loved was so hard
Although i will curse you i’ll still miss you
Because I am a girl, to whom love is everything
Although i will curse you i’ll still miss you
Because I am a girl, to whom love is everything

[the guy said]
There is a girl whom I love. Now I can`t stay with her, but I still love her.

Bila baca dan fahamkan bait2 lagu ni tak sikit tak banyak ada la sipi2 kene kat cozimgirl (tapi ex2 i takde sorang pun nak dermakan mata mereka utk i..hehe) sbb tulaa cozimgirl letakkan dan jadikan Because i’m girl ni mcm simbol utk cozimgirl..haha ape aku tulis ni??? lantakler janji uols paham maksud yg nk disampaikan..Bak kata jiran i, Perempuan dengan Jiwang ni mcm adik beradik! tak leh dipisahkan! nge3 ^_^.. Maka disini terungkailah mengapa cozimgirl bubuh nama because i’m girl sebagai nama blog cozimgirl. Actually cozimgirl ni pun singkatan drpd Because i’m girl lah! [pd mrk2 yg tak perasaan tu] maka dipendekkan menjadi coz im girl…ada pahem murid2? bukan gadis cosmo atau gadis osim tauuu! he3. Demikian ler kisahnya…

xoxo,
cozimgirl

Comments
  1. honey says:

    erm wawa sedih nyer lagu n video klip nie tapi ader ke lelaki yang cmnie satu dlm seribu.huhuhuhu…..

    • cozimgirl says:

      honey…kalau ada, aku rembat dulu ok? lepas tu aku kawin ngn dia, ada anak ngan dia anak tu baru aku bg ko plak..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s