Salam Perkenalan

Posted: September 29, 2009 in Merepek
hello

hello

Cam tak percaye ajer cozimgirl sudah ada blog sendiri!~ hua3 ^_^ Padahal org lein dah sampai nak bukak satu cawangan lagi tapi cozimgirl baru nak bermula dengan satu page…Takpe2 yg penting nawaitu..^_^Nawaitu kat hati ni mmg dri dulu nak creat blog sendiri tapi cozimgirl cepat bosan..bila dah bosan takda benda nak tulis..lepas tu terbengkalai la jawabnye… tp sbb ada member ni pon senyap2 ade blog sendiri..cozimgirl kali ni tak kire.. ape nak jadi, jadilah! (ingat nak gi berperang ke??) maka terbitlah Because i am girl – the diary’s ni.. Hope uols hepi2 baca ape aje yg cozimgirl post ya~! n please le suport cozimgirl yg seperti budak baru menetas belajar ni.. chaiyok! chaiyok!

xoxo,

~cozimgirl~

Comments
  1. cozimgirl says:

    patutnye dimasukkan sejarah hari ni ke dalam calendar sebagai cuti kebangsaan!😛

  2. qaseh_fara says:

    halu..salam perkenalan..heheh
    wah dh maju ah skrg
    de blog sendiri tu…hehe
    bgs2…ni la br dikatakan maju dlm teknologi terkini…
    teruskn dgn usaha anda ye cozimgirl..hehe
    last skli nk ckp gak ah…keep in touch ye..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s