Konsep blog

Posted: October 2, 2009 in Merepek

thinking3

Lately blog ni diisi dengan dengan cerita2 lawak aje.  Memanglah seronok dan menghiburkan org yg membacanya tapi kalu boleh Cozimgirl nak ler blog ni dipenuhi dengan mcm2 input. Mungkin kerana cozimgirl ni ada ciri2 sense of humor yang agak keterlaluan (masuk bakul angkat sendiri!) maka kalau tak berlawak satu hari tidak sah! Seronok dapat tgk kwn2 tersenyum, tersengih mcm kerang busuk sbb seronok/suka baca lawak2 yg yg dipostkan (iyeke?? atau aku yg perasan lebih he3) Sampaikan dorang sanggup tak buat kerja nih! sbb nak baca ape yg Cozimgirl post! hahahah poyo je lebeh!

Thinking2

Takpelah, lantak le nak letak apa2 pun. Mana yang terlintas tu Cozimgirl post ajeler. Tapi kena becareful juga takut copyright org punya. Kalo ada sesape yg marah sebab Cozimgirl ade tercopy tanpa izin atau dengan izin boleh ler ckp slow2 ngan Cozimgirl eh (takut gak kalo ada yg marah2 i kat public hehe) no. henpon saya 016 tekan2 terjunam hahaha!!

Btw esok sabtu. (yeaaayyy open hauusss!!) banyak gak dpt invitation open haus.wah! mcm org femes jer. femes ke? huhu mlm ni nak pose lah!supaya esok ada sepes utk letakkan makanan2 yang ditelan ha3. Bukannya nak puasa dari awal pagi hampeh jer! Cozimgirl berdoa sesangat agar tuan rumah yang nak pegi open haus esok tidak mengamalkan tips2 open haus yang Cozimgirl post semalam. (rasa2 umah diorang takde intenet he3) kalau tak makan angin aje ler labuuu!

Jadual untuk hujung minggu2 yang seterusnya pon padat sgt! (mcm YB la pulak!) mane taknya semua org pakat berebut nak wat open haus ujung minggu. Mane nak buat maruku lagi sabtu depan! (deepavali daa heheh ) Cozimgirl pun igt nak ler jamu kengkawan skit buat makan2 tp haus tak open lah. takut nanti dinding2, atap tercabut plak. hehe So? Bila nak buatnye? Nak buat hari kerja, lambat pulak balik. Masing2 pun duduk jauh. Susah2 sgt tak payah buat ler!  Habis cerita kan??

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s