A Must-SEE For MJ Fans!! – update

Posted: October 13, 2009 in Isu Semasa

Last week Cozimgirl tgk movie Sorrority row kat TGV Cheras Selatan. Cite tu biasa2 aje. Tak boleh lawan ke’ngerian’ final destination 4! Sepanjang dlm wayang tu, asyik tutup mata dan berdebar-debar aje! Nasib takde sakit jantung dowh!

Ha berbalik kepada tajuk kat atas, start 29 Oct ni akan ditayangkan movie/documentary pasal MJ. Kenal tak sape MJ? Bukan Mek Jenab ok..it’s Micheal Jackson laa! Tgk trailer dia kat wayang hari tu mcm best aje walaupun bukan kipas susah mati MJ, saje suka2 nak merasa dalam golongan org yg dpt tgk documentary tu. Tickets is available on 15 oct (which means this thursday!)  So sape2 nak join Cozimgirl calling2 me! Cozimgirl igt nak ajak mak n ayah tgk cite neh! auoww!

update: tadi check gsc & tgv online sbb hari ni (15/10) dah start jualan tiket utk MJ ni, separuh mereng cari cara2 nak booking tiket! Rupa-rupanya tiket utk reservation hanya boleh dibuat 2hari sebelum ditayangkan (cam harammm!) Kalau nak beli hari ni jgk kena walk-in lah kot? Aduyaii..nak tgk sgt punya pasal hantam sajalah labuuuu…

Comments
  1. qaseh_fara says:

    nk itutt…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s