Minggu ini minggu malas saye!

Posted: October 13, 2009 in Merepek

Salam 1 Malaysia!🙂 Dari semalam lagi Cozimgirl rasa nak update blog. Sedihlah bila tgk takde post terbaru. Even ada org nak baca atau tak, blog mesti kena update! Cozimgirl sampai terbawak2lah dalam mimpi basah cerita yang nak diupdatekan hu3😀 Mcm3 cerita nak dipostkan. Dtg ofis pun berkobar2 bukan sbb nak wat keje tp sbb nak post crite baru! ha3 Tapi bila dah log in terus blank! tak tahu nak tulih ape! Tak ke hangin satu badan?! ……tgk?! ni pon dah blank nak teruskan ayat ape? ahaha Sah ler Cozimgirl sudah tiga suku😛

Nak menulis ni kena ikut mood jugak. Kalau mood tak berapa nak baik, emosi terganggu dan diganggu mmg hilang terusssss mood nak menulis. Cozimgirl suka sangat menulis (kalo tak masakan SPM dpt A hahah :P) Waktu zaman2 kegemilangan di sekolah dulu, Cozimgirl dan GF ( Ain, Iffa, Pana, Tomb & Pini…Aku rindu kalian!),  kami ada tulis novel sendiri tau! Novel tu kami tulis dalam notebook sekolah (jimat belanja)  Even waktu tgh class, kalau tiba2 aje salah seorang dr kami ada idea baeek punya, terus capai notebook tu dan mula mengarang. Bayangkanlah, kalau kami ada 6 orang, mcm2 cerita hebat digarap dalam novel tu semuanya nak yg hebat2 sampai tak boleh blah! (bayangkan boifren farid kamil! ha3)  Sayangnya, novel kami tak boleh nak dipublishkan menjadi sebuah novel walaupun ceritanya hebat (poyo!) kerana ceritanya tak pernah sampai ke penamat, sekerat jalan aje he3. Sbbnya, hal yg samalah. Takde mood! Tapi seronok sangat bila dapat kongsi perasaan time tu dgn kawan2 tercinta!friends forever!

Tapi masa tu cepat jer berlalukan. Masing2 dah besar, dah ada yg kawin pun! Dulu2 janji sehidup semati, sehati sejiwa, semakan seminum,  sekecil sebesar (ade ke?) Insya Allah kawan2, Cozimgirl sedaya upaya takkan berubah! Korang pun same gak taw! janji taw!

Comments
  1. honey says:

    erm windu gak……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s